AKTIVITETER OG TEAMBUILDING

Gjennom aktivitet og lagkonkurranser vil deltakerne bli kjent og oppleve samhold på en hyggelig måte. Det skal være morsomt, inkluderende og engasjerende– her skal alle kunne delta. Vi legger stor vekt på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet. Gjennom aktiviteter får deltakerne en felles positiv opplevelse. Det legger opp til aktiv deltagelse fra alle som er med og våre aktiviteter skal være morsomme, inkluderende og gjerne litt annerledes.

LEKER UTEN GRENSER

Frisk Luft har holdt på med aktiviteter, lek og moro siden 1998. Vi fyller opp bilen med utstyr, reiser ut og setter igang aktiviteter nesten hvor det måtte være. Oppleggene kan kjøres både inne og ute, f.eks ved hotell, kontorlokaler, lagerhaller, strender, idrettsanlegg, friluftsområder og på båter. Vi er veldig fleksible i forhold til hvor mye plass vi har, hvor mye tid til rådighet og kan gjennomføre de fleste aktivitetene våre uavhengig av vær og årstid. Vi har base i Stavanger/Sola, men tar oppdrag i hele landet.

KONSEPTER

KONSEPTER

Vi tilbyr både ferdige konsepter eller tilpassede spesialaktiviteter. Noen av våre mest populære konsepter er:

OLYMPISKE LEKER
Koffertcurling, skiskyting og kjemperingspill er noen av øvelsene dere får prøvd dere i her. Dette er enkle og morsomme oppgaver som garantert vil få frem konkurranseinstinktet og smilet hos den enkelte. Alle deltakerne får prøve seg i alle øvelsene.

KLASSEKAMPEN
Dette er et underholdningsopplegg som passer veldig bra til aperitiffen før en middag. Gruppa blir delt inn i 2 klasser som konkurrerer mot hverandre i ulike «fag». Her blir det blant annet musikkquiz og bildequiz (bit for bit, bilde for bilde).

CHALLENGE
Et kreativt lagbyggingsspill der du bruker nærområdet. Lagene utstyres med en mobil og får oppgaver som faktaspørsmål, gåter og fotooppdrag. Bildene blir vist som en avslutning sammen med premieutdeling, gjerne under middagen.


Dette er 3 eksempler på hva vi kan tilby. Vi har mange andre aktiviteter og kan selvfølgelig også skreddersy opplegg etter ønsker og behov.

KONTAKT

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med.

+47 952 21 661

tore@mango.no

EN TOTALLEVERANDØR

EN TOTAL-LEVERANDØR

Mango AS er en totalleverandør av arrangementstjenester. Dette inkluderer prosjektledelse, PCO-tjenester, teknisk bistand, film og foto-tjenester og mye mer.

NOEN TILBAKEMELDINGER FRA VÅRE KUNDER

"For en kjekk kveld vi hadde. Det var et utrolig bra opplegg dere hadde og vi snakker svært varmt om dette her hos oss. Vi oppnådde det som vi hadde håpet: vi sprengte grenser. Vi har fått noen nye stjerner frem i lyset og vi har nå avdelinger som klarer å “snakke” med hverandre på kryss og tvers. Utrolig kjekt!!!!!

Ailin Strand, Rica Airport Hotel

"Samlingen var en kjempesuksess- det var flere som fortalte at det var den kjekkeste teambuildingen de hadde opplevd! Både maleaktivitetene og klassekampen er rost opp i skyene. Takk igjen for at du har gjort dette til en minnerik samling!

Linda Opsahl, Erueka Pumps AS